leaning-into-the-wind_nett

Miljøfilm under MiljøUka

Under Miljøuka vil Bølgen Bærekraftsenter i samarbeid med Kristiansand kommune, Cinemateket og Barnefilmfestivalen vise en rekke oppsiktsvekkende filmer med fokus på miljø og bærekraft. Vi ønsker å gi deltakerne en flott kinoopplevelse samtidig som filmene er ment å inspirere og gi håp for fremtiden

Under Miljøuka vil Bølgen Bærekraftsenter i samarbeid med Kristiansand kommune, Cinemateket og Barnefilmfestivalen vise en rekke oppsiktsvekkende filmer med fokus på miljø og bærekraft. Vi ønsker å gi deltakerne en flott kinoopplevelse samtidig som filmene er ment å inspirere og gi håp for fremtiden.

 

Følgende filmer vises under miljøuka: 

Tirsdag 31. mai kl. 18.00

In Pursuit of Silence (2015) 

Handler om den støyen og lydforurensingen vi omgir oss med, og betydningen av litt stillhet og ro innimellom, for å bevare helsa (både fysisk og mentalt). Det er forskere som har kommet frem til at stillhet virker direkte inn på immunforsvaret. 

Kjøp billetter her

Torsdag 2. juni kl. 18.00

Leaning Into The Wind: Andy Goldsworthy (2018)  

En nydelig dokumentar som gir deg noe nytt å tenke på. In Pursuit of Silence er en inspirerende film som utforsker vårt forhold til stillhet, lyder og støy. Mange vet ikke at stillhet er viktig både for fysisk og mental helse. Det er forskere som har kommet frem til at stillhet virker direkte inn på immunforsvaret vårt.

Kjøp billetter her

Praktisk informasjon

Tid

tirsdag, 31. mai - søndag, 5. juni

Sted